Senatoarea Diana Șoșoacă a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV unde ar fi trebuit să explice de ce s-a implicat în protestul minerilor din Valea Jiului, dar și cum a fost bătută de mineri în 1991, pe vremea când avea 15 ani și jumătate, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată în momentul în care a început să îl citeze pe Dan Andronic care îl critica și lansa acuzații asupra lui Grigore Cartianu, invitat în aceeași emisiune cu senatoarea.

În cadrul emisiunii difuzate de Realitatea Plus, Diana Șoșoacă a intrat într-un conflict cu jurnalistul Grigore Cartianu, pe care l-a întrebat dacă este plătit de USR să vorbească împotriva ei.

Șoșoacă: Aveam 15 ani jumătate. Eram în ’91, la vârsta aia noi credeam că suntem mari luptători, și am fugit de la școală, după ore, nu ne-am mai dus acasă, ne-am dus… eram ziua unchiului meu, n-am mai ajuns, ne-am dus în Piața Victoriei, acolo se aduna toată lumea. Și au venit mașinile cu pâine, dacă îmi aduc aminte, scria: Pajura, cred că era fabrica de pâine, și cu mașini din care se descărcau navete cu apă, cu apă minerală, nu plată. Am stat ceva timp acolo (…) toată piața arhiplină, la un moment, în jur de 5 și ceva – 6 seara, am zis să mergem spre televiziune. Ne-am îndreptat toți, pe Aviatorilor, către Televiziune. Acolo era un zid de jandarmi.

Cartianu: Bogdan, scuze, am o rugăminte, dacă iar e o poveste nemuritoare de un sfert de oră, eu mă retrag. A fost vorba că facem o alternativă.

Integral pe GândulComentarii

noi Dna. avocat Sosoaca Diana, devine o reprezentanta de valoare a romanilor, tot mai multi romani isi pun sperante in ea. Daca reuseste sa nu fie anihilata de Statul de Drept a lu' Johanis, dna. avocata Diana va fi urmatorul Presedinte al Romaniei.

24 februarie 2021 11:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.