Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, a explicat, marţi, într-o postare pe Facebook, episodul din şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, la dezbaterea "Ora prim-ministrului", în care i-au căzut ochelarii de pe pupitru, iar un angajat al Camerei i-a ridicat, intitulând întâmplarea "Gâlceava ochelarului cu lumea".

"Ştirea cu cea mai mare tracţiune despre ziua de ieri de la prezenţa premierului în Parlament pe tema bugetului pare să fie că mi-au căzut ochelarii de pe pupitru. Şi întrucât sunt întrebat ce s-a petrecut acolo, relatez toată tărăşenia. Subsemnatul, acuzat public de delict de caracter, declar următoarele: Ieri, în jurul orelor 17,20, mă aflam, neînsoţit, în banca alocată membrilor Guvernului din plenul Camerei Deputaţilor. (...)"

Integral pe AgerpresComentarii

Goobetele ăsta încă n-a ieșit din MATRIX Crede că și bășinile sale au rezonanță cosmică în 11 dimensiuni. Mă mir de unde dracului o fi auzit el de „Divanul sau Gâlceava sufletului cu lumea sau Giudețul sufletului cu trupul”, de Dimitrie Cantemir, prima lucrare filozofică românească. Dar se poate ca domnul Bârnă să nu se refere, de fapt, la opera marelui cărturar moldovan, ci titlul dat șugubeței sale relatări de pe Feisbuci despre căderea intempestivă a ochelarilor personali de pe pupitrul băncii guvernamentale din parlament să-i venit ca un zvon mistico-satanist din partea protectorilor săi cu ochi albaștri din străfundurile oculte ale păianjenului multidimensional și cuantic numit Matrix. Cinste domnului Bârnă că n-a catadixit să-și ridice singur ochelarii, pentru a nu altera demnitatea sa de înalt demnitar și a nu pierde vreo silabă din discursul netrebnic al Ciolacului pizdac împotriva nefericitului premier Cușu-Cuțu. La propriu, dar și la figurat. l-a făcut astfel fericit și pe „colegul” Valentin din haparatul parlamentar, care are acum șanse nesperate de promovare spre o pensie specială cât mai consistentă. Dovadă că prenumele nu i-a fost uitat și i s-a mulțumit cu nedisimulată magnificență.

24 februarie 2021 1:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.