Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea cere majorarea alocațiilor copiilor de la 214 la 300 de lei și cere părinților să-i „sensibilizeze” pe parlamentarii PNL, USR și UDMR prin mesaje online.

„Dorim să prezentăm câteva detalii despre un amendament foarte important care se referă la toți copiii României. Ținem foarte mult la acest amendament. Cu siguranță, nu vrem să renunțăm la el. (...) Drepturile copiilor să fie respectate nu doar prin declarații publice, ci și prin fapte concrete. Noi am depus un proiect de lege care prevede dublarea alocațiilor, dar, din păcate, legea nu este respectată. Concret, amendamentul nostru va face în așa fel încât alocațiile copiilor să crească în următorul mod: pentru copiii de la doi ani până la majorat de la 214 la 300 de lei, iar pentru bebeluși până la doi ani, inclusiv copiii cu dizabilități, de la 427 la 600 de lei”, spune Gabriela Firea.

Integral pe România LiberăComentarii

Dumitrescu N u stiu cum dar toti politicienii vor sa faca lucruri bune numai atunci cind sint in opozitie,cind ajung la putere uita tot si nu mai vor sa faca nimic bun,vezi PSD ul care acum gindeste tot felul de masuri care zic ei ca ar imbunatatii viata romanilor,dar uita ca au fost la guvernare citeva zeci de ani si nu prea au facut mai nimic in acest sens.

24 februarie 2021 9:57

PSD = gunoaie ordinare Cum zicea cineva mai devreme; ati fost peste trei ani la guvernare, cu trei guverne. De ce nu ati marit voi alocatiile, pensiile, etc? Ce v-a oprit? Ajunge cu atata demagogie aruncata in ochii romanilor!

24 februarie 2021 8:50

xyz PSD a majorat mereu veniturile familiilor din Romania - tineri, varstnici, si, daca drogatii rezistaci asmutiti de Johanis Geaca-Rosie pe strazi, n-ar fi convins pe alti drogati sa aduca cu diferenta de doar 5% la guvernare, pe acesti Catzu, Barna, Turcanca, Clotilda, Voiculescu falsificatorul, si alti flamanzi nevolnici, atunci, PSD n-ar fi pus Curba de Sacrificiu pe umerii Poporului, asa cum fac usr/pmp/pnl neica-nimeni astia.

24 februarie 2021 7:31

Muie Firea Dar voi imputiti de Psd-isti cand ati fost la guvernare de ce nu ati marit alocatiile si pensiile f.m.m de jeguri.

23 februarie 2021 21:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.