Mi-a atras atenția o știre. Marina Almășan a ajuns să se certe cu directorul Doina Gradea. Nu vă distrează cum se ceartă urșii care fac umbră de atâția ani pe banii noștri, că ploaia vine de la ruși?

Ce se întâmplă acum în TVR e ca și când Elena Ceaușescu l-ar fi certat pe Tovarășul că nu vrea să instaureze capitalismul în România.

Cum să fii realizator TVR, dornic de reformă și să ne propui un politician de tipul fostului prim-ministru PSD?

Oare oamenii ăștia din TVR chiar trăiesc într-un stat în stat, rupți complet de realitatea și performanța audiențelor?

Integral pe LibertateaComentarii

CTPulea cel mic Băh Prepeliță, oricât te-ai screme nu vei atinge performanța lui CTP în materie de slujire a intereselor globalismului și de vestejire a oricărei nuanțe de naționalism românesc! În raport cu talentul jurnalistic impresionant al cotoșmanului CTP, tu nu produci decât niște biete căcăreze de propagandă dezlânată, care mai mult dăunează cauzei neomarxiste! Îți plac producțiile moderniste ale lui Selly? Foarte bine, băiatul e talentat și propune o modalitate modernă de adresare unui public ce depășește granițele naționale. Nu aceasta este problema, ci faptul că Românica are o zestre de civilizație străveche și o istorie de supraviețuire miraculoasă în condiții vitrege, care trebuie făcute cunoscugte lumii și nu aruncate la coșul de gunoi. Folclorul românesc, de pildă este o comoară care uluiește și emoționează pretutindeni în lume, cu excepția tinerilor neomarxiști autohtoni cărora le pute tot ce este românesc. În fond, din acest folclor au răsărit Eminescu, Creangă, Brâncuș, Enescu și chiar Mircea Eliade, cu toții valori universale. Fie ca și Selly să atingă universalitatea, dar mă tem că este doar un imitator de talent. Vorbești apoi cu dispreț de analfabet despre Coreea de Nord. Să știi că în Coreea de Nord se produc smartphon-uri de calitae, muzică uluitor de frumoasă, dar și rachete balistice intercontinentale. Asta deși suportă din greu blocada totală impusă de măreața Hamerică drept pedeapsă pentru faptul că poporul coreean nu s-a lăsat îngenuncheată militar de hamericani în cursul razboiului din anii 50. Iar dacă nu era teribilul corp expediționar turcesc, care i-a salvat din multe belele, hamericanii o încasau chiar mai rău decât în Vietnam. Așa că, măh Prepeliță, lasă tu TVR-ul să rămână televiziunea NAȚIONALĂ a românilor și NU a Universului globalist!

24 februarie 2021 11:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.