Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat pentru Digi24.ro că nu a sesizat Curtea Constituțională pentru legea care elimină pensiile speciale ale parlamentarilor. Asociația Foștilor Parlamentari a înaintat o petiției Avocatului Poporului în care cerea sesizarea Curții Constituționale cu o excepție de neconstituționalitate.

„Nu am sesizat Curtea Constituțională. Termenul a expirat ieri. Nu am identificat niciun motiv de neconstituționalitate”, a declarat Renate Weber, pentru Digi24.ro.

Integral pe Digi24Comentarii

Socotitorul Daca ai fi o doamna, asa cum credeam eu ca esti cand lucrai la SOROS bacsi, ai sesiza curtea constitutionala sa aiba bun simt si sa accepte ca TOATE PENSIILE SPECIALE SA FIE ELIMINATE. Inclusiv ale revolutionarilor - un fel de ILEGALISTI de pe vremea lui Iliescu.

24 februarie 2021 13:58

vasile Saa vedem cum vor fi eliminate in continuare pensiile speciale. Din cate ne amintim Renate Weber a contestat desfiintarea s-au impozitareapensiilor speciale cand era vizata propria pensie.

24 februarie 2021 8:49

Klaus Voi ăștia, jeguri usr-ste, pnl-iste și alte lighioane, s-o pupați în Ms-DOS!

24 februarie 2021 8:07

ion Iliescu si Roman bolsevici cu state vechi in marxism, au legiferat inca din 1989, Legea "rivolutionarilor", cu pensii si gratuitati de-ti sta mintea-n loc. Escrocii de "rivolutionari", in 31 ani, s-au inmultit ca paduchii, sunt vreo 4 milioane de unchi, matusi, neveste, amante, amici de pahar, cu carnete de partide - de cateva sute, au ajuns azi la 4 milioane,astia seaca Bugetul Tarii de 31 ani, cine sunt, ce fac ei, ce vor ei - nimeni nu cunoaste. Singurii revolutionari sunt cei la 2 m sub pamant, doar urmasii lor trebuie recompensati. Avem Politie, Armata, SRI, DNA, Jandarmerie, Justitie care apara Statul roman. deci, escrocii "revolutionari" care nu se mai termina sa se inmulteasca, trebuie desfiintati. Urgent, abrogarea Legii lu' Iliescu si Roman.

24 februarie 2021 6:54

zaha trebuie sa se dea bine cu noua domnie

23 februarie 2021 18:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.