Tehnocrații lui Cioloș sunt în tot și în toate, în noul guvern de coaliție condus de Florin Cîțu. Dacă în ediția de ieri “Jurnalul” a devoalat rețeaua de la Ministerul Sănătății, adusă de Vlad Voiculescu în posturi-cheie de secretari de stat și de consilieri, astăzi aflăm că fosta guvernare din 2016 pătrunde la vârful unor instituții mai mult decât importante și prin intermediul rudelor unor foști demnitari. De data aceasta, prin rude care au penetrat chiar partidul principal aflat la Guvernare – PNL.

Liviu Bostan a fost numit, la finalul săptămânii trecute, președinte al Agenției Naționale a Achizițiilor Publice, entitate care, nu-i așa?, având în vedere politica de investiții promise de actualul Executiv, va juca un rol central în perioada imediat următoare.

Noul șef este un apropiat al fostului ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan, zis Grindă, însă mai are o calitate. Anume, aceea de frate al lui Marius Raul Bostan, ex-ministru al Comunicațiilor din cadrul Cabinetului condus de Dacian Cioloș. Marius a deținut, el însuși, o companie abonată la contracte cu statul, din care a ieșit când a preluat funcția guvernamentală, însă partenerii săi, cărora le-a cedat acțiunile, continuă și în prezent să deruleze contracte pe bani publici.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.