Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a numit în conducerea Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) un apropiat care a fost condamnat penal pentru conducere fără permis și care acum se află în perioada de supraveghere, scrie Reporter de Iași.

E vorba despre Marius Grațian Benchea, care este coordonator al unui ONG intitulat Serviciul Voluntar de Ambulanță. El a fost prins de poliție conducând fără permis în 2017, fiind condamnat în 2019 la opt luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei și un termen de supraveghere de 2 ani.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) este un organism local care, conform legii, funcționează în „scopul asigurării bunei desfășurări și sporirii eficienței serviciului polițienesc”. Printre colegii lui Benchea din ATOP se află șefii Inspectoratului Județean de Poliție și de Jandarmi, ai Poliției Locale și unul dintre subprefecți.

Integral pe G4media.roComentarii

aurel colceriu pana justitia isi v-a face treaba trece mandatul si omul face ce vrea !

19 februarie 2021 16:13

xyz Zbieretele PNL/USR/PMP "fara penali in functii publice" - unde sunt, au ragusit ?! Amputati-va mainile votantii adunaturii de haimanale rezistace.

19 februarie 2021 14:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.