La Tribunalul Olt, unde are loc astăzi, 17 februarie 2021, al cincilea termen din procesul crimelor de la Caracal, familia Luizei Melencu a avut un scurt schimb de replici cu jandarmii.

Mătuşa Luizei Melencu (fata din Dioşti, judeţul Dolj, prima victimă a bărbatului de 66 ani, din Caracal), a urcat pe gardul care împreşmuieşte curtea Tribunalului Olt, pentru a-l vedea pe călăul nepoatei sale. „Al dracu’, venişi, ai?!“, a fost replica femeii, atunci când autospeciala care l-a adus pe deţinut de la penitenciarul de maximă siguranţă din Craiova a oprit în curtea instanţei de judecată.

Jandarmii au somat-o pe femeie să nu se mai apropie, deranjat de replica acestora fiind şi bunicul Luizei, Stelian Iordache. „Nu vă cert, dar ajunge odată! Nu vă jignesc, dar fiţi mai cuviincioşi, pentru că voi ne provocaţi să vorbim astfel cu voi!“, i-a dat Stelian Iordache replica unui jandarm. „Veniţi parcă am fi 50 de persoane“, a adăugat şi mătuşa Luizei, cu referire la numărul mare de jandarmi care asigură ordinea în preajma Tribunalului Olt la termenul de miercuri, 17 februarie 2021. La acest termen este programată audierea primilor martori din dosar, după ce la termenele anteriore au fost audiate părţile civile – părinţii Alexandrei, respectiv mama şi bunicul Luizei.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.