Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că România riscă să piardă peste 30 de miliarde de euro, banii din Mecanismul european de ajutor, din cauza „incompetenței și nepăsării actualei guvernări” și susține că a discutat cu „prim-vicepreședintele” Comisiei Europene, Frans Timmermans (vicepreședinte executiv, n.r.), și cu comisarii pentru Muncă, Nicolas Schmit, și Dezvoltare, Elisa Ferreira, care ar fi salutat propunerea PSD privind obținerea unui consens național asupra Planului de redresare.

Marcel Ciolacu s-a plâns și de lipsa consultării Guvernului cu partidele politice de opoziție.

„Politizarea, bâlbele, lipsa consultării reale cu partidele de opoziție, societatea civilă, partenerii sociali și autoritățile locale au făcut ca tot ce a trimis până acum Guvernul la Bruxelles să fie #respins pe bandă rulantă”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Integral pe G4media.roComentarii

je Bai, Cutzu, Cutzu, deci asta faci tu, golanule, imprumuti miliarde Euro de la Banci camatari, in loc sa redactezi lucrari corecte pt UE, sa acorde bani Tarii. Hai, valea, carati-va drak', "guvernul meu" cu Dulapul de la Cotroceni cu tot.

10 februarie 2021 20:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.