Meteorologii ne anunţă că vom avea parte de încă două zile cu vreme frumoasă, după care se răceşte şi apar chiar precipitaţiile. Astfel, ziua de vineri va aduce precipitaţii mixte şi temperaturi negative.

Astăzi vremea va fi frumoasă, cu maxime cuprinse între 8 şi 16 grade, iar şansele de ploaie vor fi izolate în sud-vestul ţării. Noaptea va aduce minime de -2 până la 8 grade, iar în depresiuni termometrul va coborî până la -6 grade.

Ziua de miercuri repetă reţeta, şi aduce o vreme în general frumoasă cu înnorări în estul ţării, zonă în care mai ales pe timpul nopţii vor exista precipitaţii. Vântul intră şi el în scenă, suflând cu unele intensificări în zona de munte, în Moldova şi Bărăgan. Maximele vor urca până la 19 grade, iar pe timpul nopţii temperaturile vor coborî până la -4 grade.Spre sfârşitul săptămânii, adică joi vom ajunge la temperaturi specifice acestei perioade. Maximele vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, iar minimele vor coborî până la -7 grade. În zona de munte vor cădea primele precipitaţii mixte, iar în zona subcarpatică va ploua.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

hicler mincinosilor...nu incercati sa ne trimiteti la munte, in pensiunile voastre, ca nu ne ducem...nu este zapada si nici nu va fi prea multa in iarna asta...sper sa dati faliment...ca si machidonii aia de pe litoral...sper sa fie veri reci si ploioase si ierni calde si uscate...poate va duceti dracu cu totii si pana la urma o sa intelegeti ca trebuie sa reduceti preturile cu adevarat...terminati cu conceptia de a castiga intr-un sezon cat pentru un an...faceti dracului odata pentru totdeauna afaceri propunandu-va sa castigati pe termen lung...jidanilor!

30 decembrie 2011 18:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.