Alianța Atlantică este în faza finală de pregătire a exercițiului „Defender-Europe”, care va reprezenta cel mai amplu antrenament al anului 2021, cu implicarea a peste 30.000 de oameni.

Regiunea din sud – estul Europei va fi punctul central al exercițiului „Defender-Europe 2021”, care va reprezenta cea mai amplă desfășurare de trupe, din țările membre și partenere ale NATO, de pe parcursul anului 2021.

Peste 30.000 de militari ar urma să participe la acest exercițiu, a cărui zonă centrală va fi aceea a României și a Bulgariei, a anunțat generalul - locotenent Christopher Cavoli, comandantul Forțelor Terestre ale Statelor Unite (US Army) din Europa și Africa.

Generalul american a precizat că România a făcut progrese esențiale în plan militar. România găzduiește un comandament de divizie multinațională NATO și va certifica un corp multinațional de armată, iar pentru protecția spațiului aerian a început să primească în dotare sisteme antiaeriene Patriot și sisteme de artilerie reactivă HIMARS.

Integral pe România LiberăComentarii

Am rupto-n fericire! Se pregătește Marele Licurici să se bată cu ursul rusesc pe teritoriul vechii și mirificei Dacii. Că n-o să deșertifice cei doi cu bombe și napalm peisajul arctic alasko-siberian, unde sunt buni vecini! Au amândoi și binecuvântarea lui Mircea Geoană, dragostea mea...De soroșiștii români, ce să mai zicem? Vor primi cu toții vize pentru Hamerica.

10 februarie 2021 6:09

je Gata, ne-am kakat pe noi de bucurie, bombardamente si localitati distruse sau avariate de lupte - ne lipseau, ca in rest, Romania e ca America, cu salarii de 3000 Euro si asigurari medicale gratis, si cu Spitale la standarde inalte.

9 februarie 2021 10:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.