Ministrul Mediului Tánczos Barna a declarat, referitor la scandalul angajărilor de la Apele Române semnalat de Recorder.ro, că în maximum două săptămâni va începe„o analiză punctuală” a numirilor de la această instituție care are un rol esențial în cazul inundațiilor. Demnitarul UDMR a mai susținut, la DigiFM, că angajarea unor persoane care nu au absolut nicio pregătire în domeniu, pe criterii politice este ”inadmisibilă”. Premierul a anunțat și el că trimite corpul de control.

”Am văzut o situație care mi-a dat de gândit, am văzut persoane fără pregătire de specialitate la Apele Române, lucrurile trebuie analizate de la județ la județ, de la administrație bazinală, la administrație bazinală și trebuie să profesionalizăm această instituție. O să vedem în cursul primăverii iarăși cât de mare o să fie presiunea pe această instituție pentru că în perioada inundațiilor trebuie să asigure acel suport tehnic și de specialitate de care are nevoie fiecare cetățean pentru a se simți în siguranță și sunt inadmisibile numirile politice de persoane care nu au absolut nicio legătură cu domeniul”, a declarat ministrul mediului Tanczos Barna, la Digi FM.

Integral pe HotnewsComentarii

Domnule ministru jegurile din PNL au dat iama in curtea dumneavoastră! Să fiu în locul dumneavoastră în maxim 2 săptămână ar zbura toate pilele cu tot cu tot! Putin curaj! Cei din PNL fără UDMR vor merge la culcare

3 februarie 2021 21:01

lucian56 Reactiile actualilor guvernanti ma fac sa rad. Parca acum au aterizat in politica damboviteana. Ma deranjaza ca toti dar absolut totii ministri se fac ca nu stiu ce s-a intamplat in ultimimul an de guvernare liberala. Pe principiul ca suntem in stare de urgenta si apoi alerta nu s-au putut chipurile organiza concursuri de ocupare a unor finctii bine platite la buget, si si-au bagat toate pupilele. Este de notorietate cazul de la Mures. Seful apelor romane de acolo sau c o fi fost el este bine mersi in parlament. Mai prin toate judetele PNL si-au bagat anumiti oameni care au luat salarii bune luni de zile. Eu am mai scris de cazul de la ABDL Constanta. S-a dus si respectivul acum este deputat si a renuntat la functie. A fost trimis corpul de control de catre primul ministru. Ce a rezolvat?

3 februarie 2021 20:36

v "D-le Tantos aceasta femeie a fost numita nu pt "experienta" politica. Vad ca nimeni nu spune de pregatirea unui absolvent de scoala. Este inadmisibil ca un absolvant de liceu sa nu poata raspunde la multe intrebari pe care le-a primit individa, indiferent de "pregatirea" ei scolara sau universitara. Din pacate acest sistem nu este nou si trebuie inlaturat.

3 februarie 2021 17:06

Pe ei sunt fara pregatire = prostia n-are margini Domnule Tánczos Barna, Nu mai stati si dati pe impostori. Veniti cu examene la sage si demascati-le lipsa de cunostinte fundamentale. Nu veti da gres ca altfel intervine politicul (politic = minciuna, linguseala, impostura si tot raul din lume)

3 februarie 2021 16:13

Oltean Fiti linistit, persoanele "tehnice", care vor interveni sunt aceiasi. Pilele stau in birouri la toate institutiile MM si, mai ales, in fotolii. Nu inteleg de ce nu a fost numita macar ca si director la un SGA sau AJPM, Garda de Mediu, ANANP, AFM etc.

3 februarie 2021 13:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.