Jucătorii echipei de rugbi a Universităţii Cluj au refuzat să facă deplasarea la meciul din play-out, cu CSM Bucureşti, din cauza restanţelor salariale ale clubului, şi formaţia ardeleană riscă retrogradarea.


Antrenorul-jucător al formaţiei clujene, Bogdan Voicu, a declarat marţi că a încercat să-i convingă pe sportivi să facă deplasarea, dar aceştia au refuzat categoric.

"Am fost şi aseară la echipă, am încercat să-i conving că nu e bine să nu jucăm. Vom pierde meciul cu 5-0 la masa verde, vom fi amendaţi cu 10.000 de euro şi vom începe campionatul viitor cu 10 puncte în minus în clasament. Fiind meci de play-out, învinsa joacă pentru locurile 7-8, care retrogradează. Băieţii au cerut în primul rând schimbarea biroului secţiei de rugbi, dar şi plata restanţelor salariale pe lunile august-octombrie, cifrate la aproximativ 96.000 de lei. Au avut loc întâlniri cu membri ai Consiliului de Administraţie al clubului, cu directorul executiv Ovidiu Vasu, iar miercuri mai este programată o şedinţă.
Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.