Este veseta care a luat prin surprindere pe toată lumea! Andra și Cătălin Măruță au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de soțul celebrei cântărețe pe rețelele de socializare.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt apreciați de public în număr mare pentru că se iubesc și acum ca-n prima zi de când s-au întâlnit și pentru faptul că-și sunt alături în fiecare situație a vieții. Cea mai mare dovadă a iubirii lor este reprezentată chiar de copiii acestora, David și mezina familiei, micuța Eva.

Cei care o urmăresc pe Andra pe rețelele de socializare au avut prilejul să o vadă de-a lungul timpului în diferite ipostaze, fie complet naturală, fără urmă de produs cosmetic, chiar de la primele ore ale zilei, în timp ce le gătea copiilor, fie atunci când trece prin diverse schimbări de look, ca atunci când s-a „transformat” în Jennifer Lopez, fanii asemănând-o cu starul internațional datorită unui machiaj extrem de reușit.

Integral pe SpynewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.