Berbecii riscă să piardă persoana de lângă ei pentru că le place să rişte, să se joace cu focul, iar Balanţele întorc foaia şi se uită puţin spre viitor. Ce ne pregătesc astrele pentru ziua de 28 ianuarie.

Horoscop 28 ianuarie 2021 pentru Berbec
Este ziua în care riscaţi să îndepărtaţi de lângă voi persoana de care vă pasă cel mai mult, şi asta pentru că voi continuaţi să o ignorați. Deşi este vorba de o persoană care înseamnă mult pentru voi, vă place să vă jucaţi focul, doar pentru a atrage atenţia. E bine să fiţi atent, sincer și să arătaţi sentimentele pe care le aveţi. Mai devreme sau mai târziu, o dezamăgire care vine de la voi ar putea crea din nou probleme.

Horoscop 28 ianuarie 2021 pentru Taur
Astăzi sunteţi mulţumit de viaţa dvs sentimentală şi, astfel, vă puteţi canaliza pe ce aveţi de făcut, vă analizaţi mai bine gândurile și emoțiile. Profitaţi de această stare bună şi puneţi-vă ordine în gânduri. În niciun moment nu priviți înapoi și țineți cont întotdeauna de direcția pe care ați ales-o la început. Totuși, dacă rămâneţi deschis schimbării, veţi avea lumea la picioare.

Integral pe VivaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.