Procuroarea Adina Florea de la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, are termen până la 1 aprilie să finalizeze ancheta în dosarul în care a pus-o sub acuzare pe fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi în legătură cu aducerea în ţară a fostului director al FNI Nicolae Popa.

Astfel, instanţa supremă a admis miercuri o contestaţie depusă de Kovesi, care susţine că Florea tergiversează de peste doi ani ancheta deschisă în decembrie 2018.

În urma acestei hotărâri, Adina Florea trebuie să ia o decizie până la 1 aprilie în acest caz – fie o trimite pe Kovesi în judecată, fie clasează dosarul.

Integral pe CotidianulComentarii

Muie postacilor Psd Bine, dar sper ca pocitania din poza e protejata de Uniunea EURO-Poollii de astfel de ingerinte, nu?! Nu mi se pare normal ca EURO-pushlamalele sa ajunga sa fie nevoite sa se justifice, ca tot EURO-iobagul (de drept) comun - Hallo Soros, sper sa nu o lasi de izbeliste pe sugatoarea asta de EURO-poollii, ca daca o lasi, nu te ma crede nimeni când le ceri ca încalce legea si le promiti ca-i scoti!

27 ianuarie 2021 21:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.