Un bărbat din Piatra Neamț s-a aruncat în aer cu tot cu fiul său în vârstă de 7 ani. Acesta a ajuns la disperare din cauza disputei cu fosta soție pentru custodia băiatului. Acesta pierduse custodia fiului său și gestul lui extrem ar fi putut să aibă consecințe dramatice.

Înainte să recurgă la acest gest, bărbatul a dat mai multe mesaje BZI.ro în care anunța ce vrea să facă. Acesta spunea că vrea să dea foc celor trei butelii pe care le avea în apartament. Reporterii au vorbi cu el încercând să-l facă să se răzgândească explicându-i că gestul lui ar putea avea consecinţe grave nu doar asupra lui, ci şi a copilului.

După ce au încheiat convorbirea cu bărbatul, publicația a alertat autoritățile. Reprezentanți ai IPJ Neamț și mascaţii de la SAS a intrat peste el, moment în care bărbatul a aprins o flacără şi s-a produs o explozie.

În urma deflagrației, minorul a suferit arsuri la nivelul feței, iar bărbatul la nivelul membrelor superioare. Cei doi au fost transportați la UPU Piatra-Neamț de unde au fost redidecționați la Spitalul din Roman.

„Poliţiştii au intervenit la domiciliul unui bărbat care ameninţa că aruncă în aer întreg blocul. Acesta era nemulţumit de faptul că a pierdut custodia copilului. Bărbatul e afla în casa cu propriul fiul. În momentul în care poliţiştii de la SAS au intervenit, bărbatul a aprins focul, iar una în urma acestui lucru a fost declanşată o explozie.

Facem cercetări la faţa locului. Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar copilul a fost transportat la spital”, a declarat, pentru BZI.RO, agent Mocanu Dimitrie.


Comentarii

bijbok Daca lua lectii de la Ali chiar reusea sa o faca.

28 ianuarie 2021 0:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.