Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, este unul dintre cei mai activi primari pe reţelele de socializare. Măsurile din primărie, însă, i-au enervat pe mulţi dintre locuitori care, după ce au fost nevoiţi să stea cu gunoiul în stradă, din cauza unui conflict dintre edil cu firma de salubrizare, acum au parte de o nouă supriză, creşterea taxei de parcare de reședință, lucru "omis" de primar în campania electorală.

În timp ce ceilalţi primari de Sector au acceptat să vorbească cu Cetăţeanul C, jurnalistul Antena 3 Cristi Popovici, despre promisiunile din campanie şi proiectele realizate sau propuse, în cele patru luni de mandat, edilul sectorului 1, Clotilde Armand, a trimis oficial o informare privind programul extrem de încărcat care nu îi permite să dea curs citării de a acorda un interviu.

Mai mult, Clotilde Armand a trecut pe lângă echipa Antena 3, aflată în faţa primăriei Sectorului 1 pentru o transmisiune, refuzând să stea de vorbă cu Cetăţeanul C.

"Măsurile luate în aceste patru luni i-au enervat pe mulţi dintre locuitori care acum au parte de o nouă supriză, creşterea taxei de parcare de reședință", a transmis din faţa primăriei reporterul Cristi Popovici.

Clotilde Armand a propus o creştere de 8 ori a taxei de parcare de reședință. În loc de 76,65 lei pe an, cât este acum, tariful să fie între 300 şi la 600 de lei pe an. Din banii obtinuţi edilul propune construirea de noi locuri de parcare. Problema, spun mulţi locuitori ai Sectorului, este că această taxă mărită nu a fost anunţată deloc în campania electorală de actulalul primar al Sectorului 1.

În principiu, locuitorii Sectorului 1 sunt împărţiti în opinii, unii sunt de acord cu această măsură, care ar aduce venituri suplimentare la bugetul local, alţii însă se declară nemulţumiţi că nu au fost anunţaţi de aceste taxe noi în campania electrorală.

Cum arată Sectorul 1 după patru luni, de la campania electorală până la preluarea mandatului de primar a lui Clotilde Armand, marcat de un scandal uriaş, cel al acuzaţiilor de fraudare a votului, până la criza gunoiului, a tăierii burselor pentru elevi şi mai nou a creşterii de opt ori a taxei de parcare, vedeţi în materialul de mai jos.


Comentarii

Nea Costel Voi vedeti ce gura mare are antileza Clondir? Numai puli de cal sa-i indesi!

28 ianuarie 2021 17:22

noi Hotul de Tudorache la puscarie nu in parlament,,si excroaca de Firea la puscarie.

28 ianuarie 2021 15:40

xyz Curand, Justitia termina de renumarat sacii cu voturi - furati de golanii si mardeiasii usr-isti, si, in mod sigur, sect.1 scapa de dementa asta de corcitura !

28 ianuarie 2021 15:29

Singurul bebluș alb Nici ursitoarele, ”care au asistat la botezul singulului bebeluș alb”, nu au anticipat cât de PROASTĂ și HOAȚĂ poate deveni această LIGHIOANĂ!

28 ianuarie 2021 12:54

Muie postacilor Psd Da de "Dracnea" de ce nu mai ziceti nimica?

28 ianuarie 2021 11:40

Marius Ivanescu Sa va foot în print & în nas daca mai ziceti ceva de degenerata mea!

28 ianuarie 2021 11:38

Muie postacilor Psd Sa nu mai îndrazniti sa la luati de EURO-tziganca din poza, ca dracii va gaseste! Cu Clocotilda lu' Armando nu e de joaca, bese CH4 ca o cireada de vaci si creşterea de 8 ori a taxei de parcare de reședință v-o da Barna prin Plicushor Ban îndarat - Hai siktir de troli - muie lu' Voiculescu !!

28 ianuarie 2021 11:36

xyz Nu va este rusine antena 3 sa mintiti si sa manipulati populatia prin acest articol ,,,,Clotilda este atacata de voi slugile lui securistul turnator Voiculescu si ai Psd-ului,,nu va mai da bani de aia o atacati pe biata femeie,,,dar ca a furat Tudorache nu spuneti nimic.....

28 ianuarie 2021 10:52

Muie postacilor Psd Asa f**a in gura de antena 3 linsati-o pe Clotlda ca nu va da nici un chior cum va dat Psd-ul hot Tudorache,,vad ca si imputiti de postaci Psd-isti o ataca f.m.m de tigani imputiti de romani care pt cati va lei denigrati un om ,,,

28 ianuarie 2021 6:36

v Avind in vedere ca a fost "votata" de cetateni, acestia asta merita. In alta ordine de idei, in toata tara, primariile au ingustat strazile si le-au desenat parcari, pe care iau bani.

28 ianuarie 2021 0:01

Lute Dupa un plavan avem si o iapa si herghelia se mareste permanent !!

27 ianuarie 2021 19:14

xyz Minte nebuna asta de Clotilda, nu va face nici un loc de parcare, caci nu sunt terenuri disponibile, poate, nebuna, se apuca si macelareste copacii din parcuri. Fraierilor, ati primit, ce-ati votat, o instabila psihic.

27 ianuarie 2021 19:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.