Ministrul Sănătății a spus că multe centre speciale vor primi de acum publicul general ”sau vor fi închise” și că ”premierul Cîțu este absolut de acord” cu acest lucru.

Libertatea a dezvăluit sâmbătă, cu informații publice furnizate în urma cererilor către STS, că România are 340 de centre închise publicului și 213 accesibile prin platformă vârstinicilor și bolnavilor cronici.

Ministrul Voiculescu a confirmat astăzi informațiile și a spus că ”am aflat și din presă”, dar și din plîngerile ”ajunse la minister” despre centrele inaccesibile publicului. Voiculescu a început prin a spus că situația aceasta îngrijorează Ministerul Sănătății și a încheiat prin a o califica drept ”jenantă”.

Integral pe LibertateaComentarii

clujean Am 72 de ani si sunt diabetic si nu reusesc sub nici o forma sa ma programez. Gheorghita , cred ca nu-i nici catana si nici doctor la cum a organizat vaccinarea. Poarta uniforma ca si altii degeaba.

28 ianuarie 2021 7:20

v "D-le" ministru ati fost in concediu pina acuma de nu stiti ce se intimpla in "ograda" dvs. Ia incercati tabla inmultirii si vedeti in cit timp se vaccineaza populatia si daca se ajunge la 60-70%. Cum puteti sa fiti ministru unei entitati in care nu aveti nici o pregatire?

27 ianuarie 2021 23:39

"Golanii" Aceste afirmatii sunt prafuri in ochii nostri zise de Voiculescu. Ei "s-au pus saci in caruta" ref. la vaccin cu mult timp in urma. Daca nu stie cu adevarat de aceste "marlanii" ale celor ce zic ca ne conduc atunci sa-si de demisia. Astea cunt ghionturi pe la spate ale golanitor din coalitie.

27 ianuarie 2021 19:24

ion Cum drak' a ajuns incapabilul asta sa batjocoreasca Sanatatea ?! USR = derbedei

27 ianuarie 2021 19:09

Lute Propun scoaterea cuvantului "SPECIAL"din vocabularul limbii romane,toate sunt speciale ,pensii ,salarii ,centre de vaccinare ,presedinte,ministri, politicieni ,curve, cocalari !!!!!!

27 ianuarie 2021 17:15

Pute Omule se pare ca tu esti singurul jenat din aceasta masa de idioti care stiu ce fac !!

27 ianuarie 2021 17:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.