Vaccinarea a fost amânată în mai multe centre de bătrâni din județul Cluj. Administratorii centrelor au fost sunați să li se spună că nu există suficiente doze de vaccin. Blocaj este și în județul Tulcea, unde persoanele de peste 65 de ani nu mai pot fi programate în acest moment deși ar trebui să fie prioritare.

Aceste situații au apărut în contextul în care autorităţile au justificat amânarea vaccinării mai multor categorii pentru a da prioritate celor peste 65 de ani şi cu probleme de sănătate.

Astfel, în Cluj, câteva centre de vârstnici reclamă că au fost anunţate marți că din lipsă de vaccin vor trebui să mai aştepte pentru o nouă programare.

Integral pe Digi24Comentarii

Un cetatea cu varsta mai mare decat 65 (72 cu boala cronica) Bine ca s-a vaccinat "carmaciul" tarii in frunte cu camirala sa. Sa le fie rusine pe unde se vor duce, le-a fost frica de moarte dar tot nu vor scapa de ea odata. Rusine, rusine, rusine sa le fie. Conduc ei trupele pe front de accea s-au vacccinat ?. De la acestea nu ma pot astepta la nimic mai bun

27 ianuarie 2021 16:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.