Procurorii cer pedeapsa maximă pentru Elena Udrea în dosarul în care este acuzată de corupție.

Elena Udrea a reacționat după solicitarea de pedeapsă în dosarul finanţării campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

”Cateva consideratii despre termenul de ieri din dosarul in care sunt acuzata alaturi de Ioana Basescu si alte 4 persoane. A fost ultimul termen, cel in care si procurorul si avocatii au pus concluzii.

Prima consideratie, acuzatiile se refera nu la campania electorala din 2009 de alegere a presedintelui Traian Basescu, asa cum gresit se spune, pentru ca procurorii au amestecat intentionat lucrurile, ca sa il implice pe fostul Presedinte ci la CAMPANIA PRIVIND REFERENDUMUL PENTRU PARLAMENT UNICAMERAL SI REDUCEREA NUMARULUI DE PARLAMENTARI LA 300!!!!!, desfasurat in aceeasi perioada cu alegerile prezidentiale.


Comentarii

Pute La noi panaramele nu se condamna ele se promoveaza !!

28 ianuarie 2021 7:24

claudiu vasilescu Daca nu furai nu ajungeai in puscarie cum de fapt meriti. Eu ti-as fi dat 30 de ani de puscarie.

28 ianuarie 2021 0:17

v "D-na" Udrea, daca nu erati dvs, Ebba si altii, Javra Ordinara nu ajungea presedinte de doua ori Credeati ca sinteti intangibila si pe viata. Cineva trebuie sa raspunda pt actele sale. Cred sincer ca o sa scapati, ca toata tevatura asta este doar de ochii lumi. Sa nu mai vorbim ca o buna parte din actualul sistem a fost creat pe vremea dvs

27 ianuarie 2021 23:51

xyz Escroaca Udrea-Cocos incearca sa-i prosteasca pe DNA si procurori si judecatori, asa cum a fost escroaca invatata de Chior. Campania electorala 2009 finantata cu bani negri - recuperati ulterior din Bugetul Tarii, de pe spinarea cetatenilor, pt nenorocirea de Basescu.

27 ianuarie 2021 15:59

O da politia pierduta si pe asta! Ca politistii sunt ocupati cu proteste de strada in fata ministerului, pentru lefi mai mari, ca doar le merita, nu?!

27 ianuarie 2021 15:53

Ia, pazea la granita! Sa nu fuga, in bunul obicei al condamnatilor penali de pe la noi.

27 ianuarie 2021 15:51

Tu, aia ia vezi ca ti-a intrat tricou-ntre sani.

27 ianuarie 2021 15:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.