Senatorul PNL Alina Gorghiu îi transmite liderului PSD, Marcel Ciolacu, să lase profesioniştii să se ocupe de bugetul ţării, iar el să se întoarcă la vâslele bărcii lui Liviu Dragnea.

Totodată, liberala spune că bugetele PSD nu au adus bunăstare românilor, iar social-democraţii tăiau mereu din bani după ce, iniţial, făceau "bugete supradimensionate".

Gorghiu: Bugetele pesediștilor erau paralele cu interesele românilor
"Marcel Ciolacu, un ecologist, face buget paralel. Hai să ne uităm la bugetele pesediștilor, care erau paralele cu interesele românilor.

La începutul fiecărui an, făceau bugete supradimensionate, iar la rectificările bugetare ajungeau să taie bani de la Educație, de la Sănătate, de la Infrastructură (doar nu avem nevoie de școli, spitale, autostrăzi, nu?)


Comentarii

Luatul de muie duce la deformarea buzelor

28 ianuarie 2021 11:59

"Golaniade" Ne intereseaza bugetul pt 2021 nu glumele vostre nesarate si tampite. Chiar sunteti atat de nepriceputi, dati-va demisia deoarece intr-o zi "racul broasca si o stiuca" se va termina, nimic nu este pt. "for ever" bagati de seama.

27 ianuarie 2021 19:39

Pute Muie esti tipic parte din Romania Educata,nu uita tratamentul ca pastile ai la indemana !!

27 ianuarie 2021 17:19

Muie postacilor Psd Mai imputit de postac Psd-ist @Pute,,ca puti ca un cacat de la distanta ,stim ca de aia esti platit de hoti si penali Psd sa ii aperi ,,dar Gorghiu are perfecta dreptate..sa gasit analfabetul Ciolacu sa faca bugetul tari ce se crede la guvernare boul..

27 ianuarie 2021 15:44

Pute Alinuta ,tu vorbesti care gandesti cu altceva,nu uita ca nu degeaba iti zice Salteluta ,asa ca lasa activitatile cerebrale nu sunt de tine !!

27 ianuarie 2021 14:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.