Prim-procurorul adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, Bogdan Pîrlog, s-a sesizat din oficiu, pentru infracțiunea de abuz în serviciu, în scandalul adjunctului Poliției Capitalei, amendat și cercetat disciplinar după ce Poliția l-a surprins în restaurantul Hanul lui Manuc alături de patru procurori, au declarat surse judiciare, pentru HotNews.ro. Conform acelorași surse, procurorul general Gabriela Scutea le-a cerut celor patru procurori rapoarte scrise legate de împrejurările în care au fost în restaurant la acel moment.

Sesizarea din oficiu vizează infracțiunea de abuz în serviciu, pentru acțiuni de supraveghere fără autorizație, în condițiile în care șeful Poliției din Centrul Vechi, Cristian Ghica, a acuzat un filaj ilegal în acest caz. Sesizarea din oficiu vizează și divulgarea de informații nedestinate publicului, în condițiile în care au fost transmise imagini, care au ajuns apoi la presă, cu cei patru procurori și cu Radu Gavriș, la masă în restaurant, au declarat sursele judiciare citate.

Integral pe HotnewsComentarii

Adica daca dau in gat un politist e infractiune Si mai auzi una, "divulgarea de informatii nedestinate publicului" (adica politistii si procurorii au fost la sprit in plina pandemie si asta nu trebuie sa se afle). Dupa ce-i umflati cu bani si pe unii, si pe altii, ii mai si asezati "mai presus de lege" (sic! art.16 din Constitutie). Ce se mai apara unii (procurorul Parlog s-a sesizat din oficiu, in ajutorul celor patru procurori) pe altii.

27 ianuarie 2021 9:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.