Semnalul Internet este întrerupt, marţi, în mai multe zone situate pe Coasta de Est a Statelor Unite, din cauza unei defecţiuni, informează agenţia Reuters.

Numeroase persoane au semnalat că nu au semnal Internet şi nu îşi pot începe activităţile de lucru.

Compania Verizon Communications Inc a anunţat că un cablu de fibră optică este secţionat în zona Brooklyn din New York. Nu este clar cât timp vor dura lucrările de remediere a problemei.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Jurnalul (anti-)Național - UP DATE Organe chinezesti, "prelevate" de la detinutii politici din lagarele Chinei comuniste, nu mai livram / traficam, întrucât put a Ling Ping Jing si nu ni le mai ia nimenea...

26 ianuarie 2021 23:31

Jurnalul (anti-)Național - UP DATE Doritorii de organe (momitze, fudulii, ficatzei si alte vezici biliare, n.red.) ale raposatei se pot adresa "prof." Felix Ocnashul pe adresa redactiei noastre, pentru întocmirea documentatiei necesare participarii la licitatie

26 ianuarie 2021 23:28

Jurnalul (anti-)Național - UP DATE Tocmai a sosit stirea ca pizdirica tuciurie trans-sexuala din stanga imaginii si-a pus capat zilelor înghitind ECO-bateria cu Cadmiu a propriului telefon mobil!

26 ianuarie 2021 23:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.