Nicușor Dan, primarul Capitalei, a anunțat, pe Facebook, că marți a avut o întrevedere cu mai multe companii din domeniul modernizării și reparațiilor rețelelor și instalațiilor de termoficare. La final, edilul a făcut încă o promisiune cetățenilor din București.

Mai exact, Nicușor Dan a menționat că și-a impus ca pentru anul în curs Primăria Capitalei să definitiveze primii kilometri de rețea termoficare, din banii proprii ai municipalității. O promisiune îndrăzneață, dar care nu este prima făcută de edil de când și-a preluat mandatul.

“Mi-am propus ca în acest an să definitivăm primii kilometri de rețea, din banii proprii ai municipalității. Urmează să demarăm și lucrările finanțate din cele 300 de milioane de euro bani europeni și începem cu zonele cele mai grav afectate. (...)"

Integral pe GândulComentarii

Pute Mucusoare tu esti si matematician asa ca"primii kilometri "nu stiu ce cifra reprezinta 2 sau 200 KM.Hai sa dau din clanta ca proasta,trezirea baiatule acum ai salariu si mai ales serviciu ,lucru de care ai fugit toata viata !!!!!

27 ianuarie 2021 6:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.