Premierul Florin Cîțu a anunțat marți că a discutat cu prim-ministrul olandez, Mark Rutte, căruia i-a spus că România este „pe deplin pregătită” pentru a intra în zona Schengen.

„În cursul zilei de ieri am avut o convorbire telefonică cu Prim-ministrul Țărilor de Jos, Mark Rutte. Am analizat perspectivele promițătoare ale cooperării dintre România și Țările de Jos, concentrându-ne pe consolidarea relațiilor economice și pe dinamizarea dialogului politic. Obiectivul nostru legitim de aderare la spațiul Schengen a fost unul dintre punctele esențiale atinse în discuția cu Prim-ministrul Rutte, căruia i-am transmis că România este, fără îndoială, pe deplin pregătită pentru a intra în zona Schengen”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Integral pe G4media.roComentarii

Nea Costel Aiurea. De fapt nici nu mai vrem in Schengen la ce vrea germania sa faca cu invadatorii arabi (numai barbati sub 30 de ani)

27 ianuarie 2021 12:34

popaaaa Partule, te-ai apucat sa spui bancuri?

27 ianuarie 2021 7:33

Oltean Aiureala ! Cata vreme in Romania intra, fara discernamant, asa-zisii refugiati din Orientul Apropiat si Africa, care vin la cersit si talharit, tara noastra va primi "veto". MAE nu crede ca e cazul ca sa introduca vize pentru afgani, irakieni, sirieni, sudanezi, nigerieni etc ? Nu au ce cauta la noi !

27 ianuarie 2021 4:45

v Pirtu nu este persoana potrivita pt astfel de negocieri. Ma intreb oare de ce luam niste masuri doar daca sint agreate de UE, dar cind este vorba de Schengen, euro, etc nu mai sintem mambrii EU. Oare Pirtu le-a promis ceva din ce a mai ramas Romanesc, sau a si dat ceva?

27 ianuarie 2021 0:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.