Procurorul de şedinţă al DNA a cerut, marţi, ca Elena Udrea să fie condamnată la o pedeapsă cu închisoarea cu executare în dosarul finanţării ilegale a campaniei din 2009. Fosta şefă a Ministerului Dezvoltării este acuzată de instigare la luare de mită şi spălare de bani în acest proces, astfel că riscă până la 12 ani de închisoare.

Elena Udrea mai are o pedeapsă de 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, însă ICCJ a suspendat executarea acestei pedepse până la tranşarea chestiunii legate de nelegalitatea compunerii completurilor de la ICCJ, a cărei dezlegare este aşteptată din partea Curţii de Justiţiei a Uniunii Europene.

Curtea de Apel Bucureşti a luat în discuţie, marţi, ultimul termen de judecată în dosarul finanţării campaniei din 2009, în care Elena Udrea, Ioana Băsescu şi Dan Andronic sunt inculpaţi pentru corupţie şi fraude.

Integral pe AdevărulComentarii

xyz Daca vedem pe escroaca asta de Udrea-Cocos a Basescului, in catuse si bagata la parnaie pt niste ani grei, inseamna ca, Justitia in Romania exista si merita felicitari ! Daca......

26 ianuarie 2021 17:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.