Primăria comunei Găneşti din judeţul Mureş, care cuprinde satele Găneşti, Seuca şi Păucişoara, a asfaltat toate străzile în cadrul unor programe cu finanţare europeană şi naţională, derulate începând din anul 2016 până în 2020, şi astfel se numără printre puţinele localităţi rurale din ţară care oferă acest confort cetăţenilor, transmite Agerpres.


Primarul comunei Găneşti, Balog Elemer, care a câştigat în luna septembrie cel de-al treilea mandat cu peste 90% din voturi, a arătat că investiţiile totale finalizate în comună, în perioada 2016-2020 se ridică la peste 19,8 milioane de lei, iar în urma proiectelor aflate în implementare sau în faza de studii, valoarea totală va fi de peste 40 de milioane de lei.

Integral pe G4media.roComentarii

Oltean In Romania secolului XXI a ajuns stire "De senzatie" faptul ca o comuna are toate strazile asfaltate ? Suntem in Africa ? Mergeti oriunde in Europa, ca sa vedeti ca in tari nu departe de noi (ex. Austria), asa ceva era normal acum 50 de ani. Rusine nu numai primariilor, ci si cetatenilor din localitatile care mai au strazi neasfaltate.

26 ianuarie 2021 19:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.