Camera Reprezentanților a transmis luni seara Senatului american actul de acuzare împotriva lui Donald Trump, marcând deschiderea oficială a procesului istoric al fostului preşedinte pentru "incitare la insurecţie". Este pentru prima oară când Senatul judecă un președinte care și-a încheiat mandatul, însă șansele ca republicanii să voteze pentru condamnarea lui Trump sunt foarte mici. În cazul în care ar fi găsit vinovat pentru incitarea suporterilor săi care au luat cu asalt Capitoliul pe 6 ianuarie, Trump s-ar alege cu interdicția de a mai ocupa funcții de deminitate publică.

Într-o tăcere solemnă, cei nouă "procurori" desemnaţi de preşedinta democrată a Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, au traversat, până la Senat, aceleaşi lungi coridoare decorate cu statui şi tablouri luate cu asalt de manifestanţi pro-Trump în cursul atacului asupra Capitoliului american, pe 6 ianuarie.

“Donald John Trump s-a angajat în infracțiuni grave și delicte prin incitarea la violență împotriva guvernului SUA”, a anunțat Jamie Raskin, membru al Camerei Reprezentanților, în fața senatorilor care ascultau în liniște capetele de acuzare, conform ritualului.

Integral pe HotnewsComentarii

HotPoollaFakeNews - UP DATE: Tăcerea solemnă" a celor nouă "procurori" a fost întrerupta doar de bashina sonora trasa de de preşedinta democrată a Camerei Reprezentanţilor, baba Nancy Pelosi (o fosta muista notorie, de formatie si vocatie, n.red.) precum si de un grohait surd emis din senin de dez-orientatul psiho-sexual care se crede femeie pe post de ministru al "pandemiei". Cu respect, Redactia

26 ianuarie 2021 22:57

Muie postacilor Psd Mama ("părintele-1", n.m.) e EURO-curvă elghebete-ORL ECO-"incluzivă" vegană, iar tata ("părintele-2", n.m.) e Soldatul Necunoscut - prin urmare în concluzie propun să sugem GLOBAL-poolla si să # REZISTAM!, ca să-i "reeducam" pe Trumpisti, ca e (cam) "sexisti" si si (cam) "rasisti"!

26 ianuarie 2021 22:42

noi Provoaca repulsie si greata, "punerea sub acuzare a lui Trump", da' pe cetatenii de toate culorile, care au atacat si distrus magazine, case, masini, au dezarmat politisti, cand cu "eroul natiunii" ...ala, pt care vazuram toti, cu oroare, au ingenuncheat congresmani si oficialitati americane...nu i-au mai pus nimeni sub acuzare Puah !

26 ianuarie 2021 10:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.