Redeschiderea teatrelor bucureştene, anunţată ca fiind posibilă începând de luni, este marcată de incertitudine şi emoţie. Manageri de teatre au declarat luni pentru News.ro că, până la prânz, nu au primit ordinul oficial şi recomandările din partea autorităţilor, astfel că sunt încă în aşteptare.

Marinela Ţepuş, managerul Teatrului „Nottara”, a declarat luni pentru News.ro: „Este o veste bună, desigur, îndelung aşteptată, dar nu înseamnă că noi putem deschide astăzi, dacă azi-noapte s-au ridicat restricţiile. Avem pregătite trei spectacole pentru repetiţie în regim de reprezentaţie, de întreţinere, ne-am gândit că miercuri, joi şi vineri am putea să jucăm, fireşte, pentru 2, 5, 10 spectatori, atâţia câţi vor auzi că s-au redeschis teatrele şi vor dori să vină să ne vadă. În această clipă nu ştim dacă trebuie să aşteptăm şi un ordin scris, cu nişte proceduri şi norme, aşa cum a fost în septembrie, sau putem juca direct, putem pune biletele în vânzare. În fond, cam aceleaşi reguli din septembrie ar trebui să se aplice şi acum”.

Integral pe AdevărulComentarii

ciclop l-am vazut pe actorul "revolutionar " , directorul teatrului national din capitala ion caramitru ," fa -te ca lucrezi", la televizor tot director, tot director si la peste 74 de ani,; oare nu se mai gasesc oameni mai tineri din lumea teatrului pentru a conduce un teatru sau caliattea de "revolutionar " il face "director pe viata" asa cum pe dinescu , alt revolutionar , fost poet ,il face nelipsit de la TVR : bucatar tv si membru in juriul la concursul "Vedetea populara " - ce are sula , instrumentul cizmnarului , cu prefectura ,care este prefectura , ce are !!! un ban gramada , ca daca nu curge pica, pentru un nepriceput in ambele ipostaze : poet ratat = bucatar tv si membru in juriu !! ,

25 ianuarie 2021 16:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.