Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat, luni, că a solicitat o anchetă referitoare la modul în care imagini şi informaţii despre prezenţa unui poliţist şi a patru procurori din Capitală pe terasa unui local din Centrul Vechi au ajuns în spaţiul public. Asta după ce conducerea Poliţiei Române şi cea a Ministerului de Interne au fost acuzate de filaj ilegal efectuat asupra adjunctului şefului Poliţiei Capitalei, Radu Gavriş.

„Voi solicita lămuriri cu privire la modul în care au ajuns în spaţiul publioc acele informaţii, imagini, de la respectiva activitate, fără să şi le asume nimeni, încălcând prevederile legale, dând nume, imagini, fără ca acestea să fie destinate pblicului”, a declarat Lucian Bode.

Ministrul de Interne a respins afirmaţiile oamenilor din sistem potrivit cărora poliţiştii de la Poliţia Sectorului 3 ar fi mers „la pont” pentru a controla restaurantul în care se afla comisarul şef Radu Gavriş, precizând că la nivelul ţării au fost făcute 4.000 de controale, iar în Bucureşti 740.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.