Actriţa Oana Pellea întreabă într-o postare pe reţelele de socializare dacă nu cumva Catedrala Mântuirii Neamului ar putea fi folosită drept centru de vaccinare, adăugând că „în vremuri de război, marile catedrale şi-au pus spaţiile la dispoziţie pentru a deveni spitale.“

„Catedrala Neamului nu poate găzdui vaccinarea? Întreb. Atât! Întotdeauna în timp de pandemie, de război, în stare de necesitate…marile catedrale ale lumii…şi-au pus la dispoziţie spaţiile pentru a adăposti oameni, pentru a deveni spitale, etc…Catedrala Neamului este ridicată din banii oamenilor şi ar trebui să fie înspre folosul lor. De ce este nevoie? De vaccin, personal medical şi de organizare. Atât”, a scris, pe Facebook, Oana Pellea.

În replică, Sebastian Bodu, fost consilier al lui Ludovic Orban şi fost şef ANAF, în prezent consilier al lui Kelemen Hunor, răspunde: „Adevarul e că sunt cozi uriaşe la centrele de vaccinare, astfel că ar trebui să ne vaccinăm şi prin clădiri neterminate. Unde nici măcar 19 grade Celsius nu sunt… Atât. Mişto este că tanti asta cu nume celebru e lider de opinie printre sexomarxişti. Atât.”, a transmis Bodu, pe Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

Completare 2 Uuff! Tocmai recitii postare cu privire la subtila și subliminala sugestia a „superbei” starlete cu nume ilustru cum că, virgulă, Catedrala Mântuirii Neamului ar trebui transfofrmată în lazaret (deși câteva spitale modulare anticovid ridicate în pripă, unul uriaș chiar la București, stau goale!) și descoperii mîhnit că memoria mi-a jucat ieri o festă! Imi cer scuze. Numele corect al jurnalistului (și scriitorului) american cu pricina este Joseph Curl (nu Josef), iar publicația în care a apărut articolul său este „Washington Times” și nu „... Post”, așa cum îl nominalizasem în mod eronat. Fac această precizare în eventualitatea că cineva dorește să verifice informația. Tema este tratată și în numeroase alte materiale de presă. O mai citez în acest sens pe cercetătoarea chineză Li Meng, de la o prestigioasă universitate din Hong Kong, fugită între timp în Statele Unite, care a dezvăluit cu dovezi că Sars Cov-2 a fost creat în laborator. La rândul său, expertul australian australian Nikolai Petrovsky validează și el această „teorie a conspirației”, afirmând că, cităm: „Coronavirusul este atât de perfect adaptat pentru a infecta oamenii, încât posibilitatea de a fi fost făcut într-un laborator chinez nu poate fi ignorată”. Conform profesorului australian, virusul se lipește mai bine de celulele umane și explică de ce animalele nu se îmbolnăvesc de Covid-19. De-a dreptul amuzant este că, pentru a răspunde unei asemena observații științifice, propaganda oficială a și lansat zilele acesteia ideea că oamenii ar trebui să se vaccineze nu numai pe sine, ci și animalele de companie! Pe când ideea de a vaccina și liliecii?!

26 ianuarie 2021 8:33

Completare la postarea precedentă Japonezul invocat mai jos este Yoshinori Ohsami, cercetător specializat în biologie celulară, distins în 2016 cu Premiul Nobel pentru Fiziologie sau Medicină.

25 ianuarie 2021 23:26

S-o întrebe pe p... mă-sii de vacă neo-sexo marxistă! WC public nu vrea să fie în Catedrala Mântuirii Neamului? Nu vrea să planteze în interiorul său și o statuie a lui Baphomet?! Nu i se pare că scuipă pe mormântul ilustrului său tată? Oare acesta nu s-o răsuci în mormânt să știe că fiica sa, în loc să-i urmeze calea de român neaoș, își pune talentul (atât cât îl are, că genială nici vorbă să fie) în slujba propagandei globaliste cu o mie de fețe? De unde să știe idioata asta că mulți medici suspectează SarsCovă2-iul a fi creat în laborator în scopuri mârșave?! „Covid-19 s-a dovedit o farsă perpetuată de mass media” titrează un articol scris de ziaristul american Josef Curl și publicat nu pe vreun blog conspiraționist, ci în ditamai The Washington Post. Jurnalistul dezvăluie că mass media a amplificat în mod artificial psihoza și teama pentru a sprijini niște interese care nu sunt și ale cetățenilor obișnuiți. Și vine și pupăza Oana Pelea să dea o mână de ajutor! Spre deosebirea de ea, un laureat japonez al premiului Nobel, fost colaborator timp de 4 ani al laboratorului din Wuhan, declară că este dispus să renunțe la acest titlu dacă i se demonstrează că virusul NU a fost creat în laborator.

25 ianuarie 2021 17:10

ciclop de acum acest bodu va fi numit fara consoana "d " adica sebastian bou !! i se poitriveste de minune !! dupa el catedrala neamului a fost facuta doar ca cetateanul daniel cioboata , cel care ""am venit cu un avion special " si "dai un ban dar face" sa poata sa isi puna chipul pe clopot , sa circule cu automobile de zeci de mii de euro, sa mearga la Iasi cu avioane speciale si sa traiasca in palate luxoase pentru ca se pare ca a uitat porunca biblica "nu adunati bogatii pe pamant unde furii pot sa le fure ci inceruri..."

25 ianuarie 2021 16:40

POK Fain raspuns ai dat politicianule. Nu reusesti sa ajungi nici la picioarele actritei Oana Pelea cu comentariul obraznic pe care l-ai scris,

25 ianuarie 2021 12:17

Mai, Bodule, tu esti departe de Oana Pellea din toate punctele de vedere. Nu reusesti decat sa dai dovada de multa obraznicie.

25 ianuarie 2021 12:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.