Parlamentarii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) au ajuns la momentul în care, cel puţin unii dintre ei, îşi completează şi publică declaraţiile de avere. Peisajul bogăţiei celor de la AUR se arată, altminteri, destul de pestriţ.

Deşi se declară reprezentanţii unui partid al poporului, în rândul aleşilor Alianţei pentru Unirea Românilor sunt persoane care atrag atenţia prin averea lor, fie că este vorba de numeroase terenuri şi case, fie de salarii sau indemnizaţii de zeci de mii de lei pe lună. Conform declaraţiei de avere publicate pe site-ul Senatului, Diana Şoşoacă deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti (judeţul Ilfov) şi încă trei intravilane. Senatoarea mai are trei locuinţe, dintre care două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul din 2015.

La capitolul bunuri, Diana Şoşoacă are în posesie mai multe obiecte de artă dobândite „din familie”, care au o valoare estimată de 5.000 de euro, plus patru conturi bancare ce însumează peste 15.000 de euro. Din declaraţia de avere mai aflăm că aceasta conduce Cabinetul de Avocatură Ivanovici, de unde a obţinut doar anul trecut suma de 250.000 de lei, aşadar aproximativ 20.000 de lei pe lună. La acelaşi cabinet este angajat şi soţul acesteia, în postul de secretar, unde obţine o sumă de aproape zece ori mai mică: 28.000 de lei pe an.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.