Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Libertatea, Vorica Dăncilă, fostul premier al României, a făcut precizări despre cele mai controversate subiecte prezentate în cartea pe care urmează să o lanseze în curând.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Libertatea, Viorica Dăncilă, fostul premier al României, a declarat că nu a primit niciodată vreun ordin de la Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD Liviu Dragnea. Afirmația fostului premier al României a fost făcută în contextul în care Paul Stănescu s-a plâns în repetate rânduri de faptul că Irina Tănase s-ar fi implicat în conducerea partidului.

„Mie Irina nu mi-a transmis niciun fel de mesaj, iar Liviu Dragnea a venit de trei ori la guvern. În rest vorbeam direct cu Liviu Dragnea, nu prin Irina, ci la telefon. Să explice Paul Stănescu ce a vrut să spună cu „Eu plec de la guvern că eu nu vreau să-mi traseze sarcini Irina Tănase!”. Știu că mai trimitea Liviu Dragnea mesaje prin Irina la partid, asta știu”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit Libertatea.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Un simplu observator Ce rost mai au nimicuri fara nici un rost azi. Ar trebui sa fim cu ochii atintiti asupra celor care ne conduc acum. Situatia noastra depinde de ispravnicii de la guvernare. Opozitia sa-si faca treaba ei, ei nu mai sunt capabibile sa faca nimic acum. In lumea civilizata poporul este atintit aspra celor care conduc in acel moment.

24 ianuarie 2021 10:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.