Comisarul-șef Radu Gavriș reacționează după ce a fost surprins, alături de alte 26 de persoane, la o terasă acoperită din București, încălcând, astfel, regulile de protecție sanitară din pandemia COVID.

"Nu a fost absolut nicio petrecere, a fost o masă cu cinci persoane. Am băut o bere după-amiază. Hanul lui Manuc are o formă de terasă. Dacă am încălcat legea, nu-i nicio problemă, să fiu sancționat contravențional.

Radu Gavriş: Nu am încălcat legea
Nu am fost la masă cu mai multe persoane decât prevede legea. Eu consider că am fost într-un spațiu deschis, conform definiției legale. Nu am fost la masă cu oameni politici, oameni de afaceri, interlopi. Nu am făcut nimic", a declarat Radu Gavriș, potrivit mainnews.ro.

În plus, Radu Gavriș a lăsat de înțeles că ce s-a întâmplat vineri ar face parte dintr-o acțiune îndreptată împotriva sa.


Comentarii

Pute Asa e dl comisra sa nu mai dea" poante " toti idiotii la politie ci invers ,nu-ti e rusine !!!Pansia speciala te pasta nu ca la americani pierderea dreptului de pensionare.Continuati si dat satisfactie marelui plavan !!!

24 ianuarie 2021 13:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.