Imagini filmate la protestele din Rusia, în care forțele de ordine îi lovește cu brutalitate pe manifestanți, au fost distribuite masiv pe internet. Potrivit celei mai recente raportări a site-ului independent de monitorizare a activității poliției OVD-Info, cel puțin 2.250 de persoane au fost reținute în cursul demonstrațiilor ce au loc sâmbătă în Rusia.

În timp ce-i informează pe oameni prin megafon că vrea să le asigure securitatea, poliția din Moscova lovește dur în protestatari, relatează site-ul Jurnal.md.

„Facem tot posibilul ca să vă asigurăm securitatea”, se aude o voce în megafon, în timp ce reprezentanții structurilor de forță lovesc cu bâtele în protestatari. „Rușine!”, țipă femeile din mulțime - potrivit sursei citate.

Integral pe HotnewsComentarii

noi .. sa plangem de mila pt rezistacii rusi, batuti de politie, "ni se cam rupe", caci noi avem dramele noastre romanesti, care nu se mai termina.

24 ianuarie 2021 9:24

Scenă de coșmar din Amsterdam: Un bătrân protestatar anti-carantină batut cu EURO-bestialitate de Poliția Călare din Amsterdam: https://www.activenews.ro/stiri/Scena-de-cosmar-a-Erei-Covid-Un-batran-protestatar-anti-carantina-batut-cu-tonfele-de-Cavalerii-negri-ai-Politiei-Calare-din-Amsterdam.-FOTOGRAFIE-ZILEI-164771

23 ianuarie 2021 22:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.