Larry King, cunoscut pentru talk-showul „Larry King Live” de la CNN (1985-2010), s-a stins din viață la 87 de ani.

Veteranul gazdă Larry King a murit la 87 de ani. Într-o declarație oficială se arată că a decedat la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles.

„Cu o profundă tristețe, Ora Media anunță moartea cofondatorului, gazdei și prietenului nostru Larry King. A murit în această dimineață la 87 de ani. Se afla internat la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles”, scrie în comunicat.

Cariera în televiziune este fulminantă. Timp de 63 de ani a fost pe toate platformele de radio, televiziune și mass-media digitale, cu multe mii de interviuri, premii nivel mondial stau ca o dovadă a talentului său unic”.

Nu a fost furnizată o cauză a decesului, dar CNN a raportat la începutul acestei luni că Larry King lupta împotriva coronavirusului
Larry King a supraviețuit unui atac de cord major în 1987. În 2017, a dezvăluit că a fost tratat pentru cancer pulmonar. Doi ani mai târziu a suferit o angioplastie și a suferit un accident vascular cerebral.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Dumnezeu, în mare mila Lui, sa-l odihneasca pe robul Lui (chiar si asa, jidov, cu s-a aflat el pe Pamânt) si sa-i întareasca spitza, sa mai iasa si altii ca el, spre luminarea si învatatura semenilor sai/nostri.

23 ianuarie 2021 21:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.