Tudor Chirilă se arată revoltat de faptul că şcolile rămân în continuare închise, în condițiile în care restaurantele și sălile de spectacol vor funcţiona, de luni, la o capacitate de maximum 30%.

Artistul spune, pe o reţea de socializare, că nu înțelege motivul pentru care elevii nu pot merge la şcoală, iar adulţii vor merge la restaurante.

Relaxarea restricţiilor din Capitală vine după ce trei zile la rând incidența de infectare cu coronavirus a fost sub 3 la mie.

Chirilă: De ce școlile nu se redeschid de luni? De ce mai stau închise încă două săptămâni?
"Și atunci de ce școlile nu se redeschid de luni? De ce mai stau închise încă două săptămâni?


Comentarii

Zic si eu D-le Gabriel 23.01-13:46 ,pe dvs. ce va califica sa postati ?

24 ianuarie 2021 14:55

je Acum are dreptate, dl.Chirila, sa vedeti valuri de infectati Covid19 plus tulpina, dupa redeschiderea restaurantelor si barurilor ! Nu-l mai batjocoriti, spitalele vor fi supra aglomerate de infectati din restaurantele deschise - aiurea. Ar fi fost suficient, sa se redeschida scolile, supravegheate strict. Dar, "guvernul meu" cu afaceri si smenuri....

24 ianuarie 2021 9:21

Lute Stii de ce ,ca sa asigure rezerva de cadre de idioti din care sa se selecteze viitorii politicieni si conducatori,cum vrei ca actualele panarame sa aiba concurenta !!

23 ianuarie 2021 20:08

gabriel Golanasul din parcare imi vorbeste despre educatie? Ce te califica sa emiti opinii in domenii in care nu ai nici o competenta?

23 ianuarie 2021 13:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.