Social-democrații îl acuză pe premierul Florin Cîțu, într-o postare pe facebook, că a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut și întreabă unde sunt banii împrumutați.

În plus, fiecare român ar avea de plătit 1.300 de euro "pentru prostia și ticăloșia lui Cîțu", susţin social-democraţii.

PSD: Premierul a crescut datoria publică a României cu 24 de mld de euro anul trecut

"Cîțu se face că nu înțelege în ce gaură a adus România. Dincolo de glumițe puerile, realitatea este că actualul premier a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut. Negru pe alb!

Asta îi interesează pe români! Că fiecare are de plătit 1.300 de euro pentru prostia și ticăloșia lui Cîțu!

Pandemia a costat România 3 miliarde de euro. Ce a făcut Cîțu cu cele 21 de miliarde de euro cu care ne-a îndatorat suplimentar pe trei generații?! Unde sunt banii? Pentru că acești bani nu au ajuns nici la salariați - de la stat sau privat, nici la pensionari, nici la copii și nici la firmele românești!

PSD: De ce ne-a îndatorat într-un singur an, cât în primii 20 de ani de după Revoluție?!

Cu asta ar trebui să înceapă actualul premier: să le spună românilor ce a făcut cu banii! De ce ne-a îndatorat într-un singur an, cât în primii 20 de ani de după Revoluție?!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.


Comentarii

Muie antena 3 Stire de cacat scrisa de cacati de la antena 3,,,,care nu mai poate suge de la Psd niste euroi ca li sau inchis rubinetul si il ataca mereu pe Catu ..

22 ianuarie 2021 20:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.