Deputatul USR Teodor Lazăr le-a transmis vineri colegilor din Parlament votarea unei rezoluţii prin care să interzică apropiaţilor lui Vladimir Putin să mai intre în România în urma arestării ilegale a disidentului Alexei Navalnîi

„Parlamentul European a votat o rezoluţie în care invită statele membre să ceară şi să impună sancţiuni la adresa Federaţiei Ruse, ca urmare a arestării ilegale a dizidentului politic Alexei Navalnîi. De aceea, le solicit colegilor mei parlamentari să votăm o rezoluţie prin care să interzicem apropiaţilor lui Vladimir Putin şi a tuturor celor implicaţi în acest gest nedemocratic să mai intre în România”, spune Teodor Lazăr, deputat USR de Bacău.

Integral pe AdevărulComentarii

Cine te baga-n seama pe tine bai agariciule? Auzi la el, sclerozatu, sanctioneaza Rusia! Asta se intampla cand nu-ti cunosti locul. Tu nu poti sa sanctionezi un presedinte de consiliu judetean , daramite Rusia. Hai sa vedem ce sanciune va primi Presedintele Consiliului Judetean Iasi, pentru cele 22 tone de tabla? Uitati-va ce fata de scos dopuri are acest agarici!

22 ianuarie 2021 17:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.