Până astăzi, 22 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 706.475 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 645.923 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.699 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 17.628 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 21.01.2021 (10:00) – 22.01.2021 (10:00) au fost raportate 74 decese (48 bărbați și 26 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Galați, Gorj, Harghita, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și București.


Comentarii

Un om cu demnitate Bine ca s-au vaccinat "carmacii". Era nevoie de ei sa ne demonstreze sau cei mult mai varsnici de la 105 ani in jos sa se vaccineze ?. Celor ce ne conduc au frica de moarte de aceia s-au vaccinat asta-i adevarul, cat despre noi putem deveni "pamant de flori" ininte sa prindem si noi vaccinarea. Am varsta de 72 de ani (bonav cronic) si deabia am programare in 21 martie. A fost o fuga a multora spre programare fara sa se tina cont de specifitatea fiecaruia. Bine ca s-a vaccinat "presedintele" ca slava domnului are mare demnitate umana. Va veni vremea cand va da si el solie fata de natiune. Mult bine

23 ianuarie 2021 17:22

Florin Bilei Ce coincidenta uluitoare - uite ca si în SUA si (pâna) si în Germania scade incidenta, la îndemnul OMS - oare banditii astia s-au vorbit între ei, sau s-au vorbit între ei?

22 ianuarie 2021 22:45

UNFORGIVEN E f. bine dar macar de ar fi cifre si valori reale si nu "controlate" preventiv pentru ridicarea unor restricții, deschiderea școlilor și eficiența vaccinului ! Să nu ne pripim ! PS: ATENȚIE: ROG WM www.ziare.ro SĂ SCOATĂ POP UP-ul CU "PACIENTUL ONCOLOGIC" CARE SE PLIMBA PE TOT ECRANUL SABOTÂND CITIREA ȘTIRILOR !!!

22 ianuarie 2021 19:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.