Uniunea Europeană a agreat ca certificatele de vaccinare să arate la fel în toate țările membre iar ulterior se va stabili cum vor fi folosite acestea, a declarat președintele Consiliului European Charles Michel în cadrul ședinței de joi, potrivit site-ului oficial al CE.

Membrii Consiliului European au convenit să lucreze la o formă standardizată și interoperabilă a dovezii de vaccinare în scopuri medicale.

„Credem că ar trebui să putem fi de acord asupra unor elemente comune care să fie incluse în certificatele de vaccinare în scopuri medicale. Și într-o etapă ulterioară vom stabili în ce circumstanțe vor putea fi utilizate aceste certificate”, a susținut președintele CE.

Liderii UE s-au reunit joi, în sistem de videoconferință, într-o ședință a Consiliului European pentru a discuta despre coordonarea răspunsului la pandemia de COVID-19, inclusiv despre oportunitatea introducerii unor certificate de vaccinare.

Integral pe Digi24Comentarii

Normal că trebe să fie la fel! Că și stărpii vaccinați vor fi la fel și vor contribui în egală măsură la diminuare presiunii demografice asupra ecosistemului global. Terra oricum nu mai poate hrăni aproape 8 miliarde de popândăi, ci cel mult un miliard juma, cam atât cât numără membrii fameliilor auguste din punct de vedere financia, apropiații acestora și sclavii încă necesari

23 ianuarie 2021 11:59

Muie postacilor Psd @Digi24 Si poolla mea "a agreat" sa o sugeti - veniti toti odata, sau pe rând?

22 ianuarie 2021 22:41

Reamintim cititorilor nostri ca în anii '40 ai secolului trecut UE obisnuia sa aplice tatuaje pe antebrat persoanelor monitorizate medical, în timp ce "coordonarea răspunsului la pandemia de" tifos consta în lichidarea persoanelor ostile normelor de protectie împotriva agentului patogen, sub deviza incluziva "Eine Laus dein Tod!", rezultatele fiind de-a dreptul remarcabile! Cu respect, Redactia

22 ianuarie 2021 11:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.