Continuă scandalul în cazul lui Alexandru Cumpănașu. Mai multe persoane au fost audiate în ultimele zile, unele dintre ele fiind minore. Totul după ce mama unei tinere a făcut o plângere la poliție prin care susține că fata ei a fost hărțuită, relatează Realitatea PLUS.

Lui Alexandru Cumpănașu îi sunt aduse mai multe acuzații, printre care amenințare, hărțuire, dar și instigare la ură - totul dupa ce mama unei tinere a făcut plangere la poliție prin

A fost deschisă o anchetă penală, se fac deja audieri în acest caz. Potrivit surselor Realitatea PLUS, șase tinere, unele dintre ele minore, care nu locuiesc în Capitală, au fost audiate. Alexandru Cumpănașu va fi și el audiat, însă nu există informații legate de data la care ar urma să se întâmple acest lucru.

Scandalul a izbucnit în luna decembrie, când fata de 17 ani a postat pe TikTok un videoclip în care sugera că Alexandru Cumpănașu flirtează cu minore. Imediat, acesta a reacționat și a început să o insulte.

"Nesimtito ce esti, lasa ca am eu grija de tine! Nu doar profesorii trebuie sa fie pedepsiti, si unii elevi. Ce inseamna atitudinea asta? Ce inseamna asa ceva? Nu ți-e rușine?", spunea atunci Cumpanasu.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Asta ar trebui trimis la un control psihiatric Cu astfel de iesiri, nu e tot-la-cap.

22 ianuarie 2021 10:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.