Comportament revoltător în urma unui accident grav în judeţul Mehedinţi. După ce a lovit o maşină şi a intrat într-un stâlp, un şofer beat a fugit de la locul accidentului, lăsând-o acolo pe iubita lui, grav rănită. Aceasta a ajuns în cele din urmă la spital, unde s-a dovedit că are şi COVID. Poliţia îl caută acum pe fugar.

Camerele de supraveghere au surprins reculul maşinii după ce a lovit un alt autoturism, apoi un stâlp. Zgomotul i-a trezit pe vecini, care au fost martori la fuga şoferului băut. Oamenii au chemat ambulanţa pentru o victimă, abandonată pe scaunul din dreapta. Este vorba despre o fată de 15 ani, despre care vecinii susţin că ar iubita şoferului. Martorii spun că şoferul şi-a sunat nişte prieteni care au venit să-l ia cu o altă maşină.

Când au văzut ce dezastru a lăsat în urmă, dar şi că şi-a abandonat iubita la locul accidentului, prietenii şoferului au fost la un pas să-l ia la bătaie. Bărbatul a plecat în cele din urmă, singur de la faţa locului.

"Un bărbat de 30 de ani din comuna Jiana, în timp ce conducea un autoturism pe o uliţă sătească a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat, după care a lovit un stâlp de electricitate. După producerea impactului, acesta a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. În urma accidentului a rezultat ranirea pasagerului din dreapta fata, o tânăra de 15 ani care a fost transportată la o unitate medicala" a precizat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi

Fata, despre care vecinii spun ca era iubita soferului, a ajuns în stare destul de gravă la spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde s-a descoperit că e infectată cu coronavirus.

"În cursul diminetii, la Unitatea Primiri Urgenţe a fost adusă o tânăra de 15 ani cu politraumatism cranio-cereblar acut. Are fracturi la nivelul feţei, necesită un consult maxilo-facial întru-un centru de speicalitate. De asemenea, s-a constatat și infectia cu virusul Sars-cov-2", a precizat medicul Elena Bololi, din cadrul Spitalulului Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin.

Şoferul fugar s-a ales cu dosar penal pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.