De la 1 februarie vor fi efectuate controale la unităţile care poluează, în zonele unde se ard deşeuri în mod ilegal, iar Primăria Capitalei şi primăriile de sector vor stabili planul comun de acţiune în acest sens, a anunţat, joi, ministrul Mediului, Tánczos Barna.

"Am găsit o soluţie, planul comun de control şi începem pe 1 februarie să mergem în control la acele unităţi care poluează, la acele zone unde se depozitează ilegal, la acele zone unde se ard deşeuri ilegal. Cele şase sectoare se vor întâlni cu Primăria Generală pentru a stabili planul comun de acţiune, în sfârşit. Vom avea cu siguranţă o colaborare între cele şapte entităţi de administraţie publică locală printr-un plan comun. Domnul Nicuşor Dan s-a angajat, a trimis deja propunerile pentru Programul de Îmbunătăţire a Calităţii Aerului”, a declarat Tánczos Barna, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova.

Integral pe AdevărulComentarii

Zic si eu... Ministerul mediului mai bine s-ar concentra pe organizarea strangerii si depozitarii organizate a deseurilor.Sticle, borcane, bidoane de plastic,etc... nu ai unde sa le arunci decat pe...camp, apa sau strada .Nu e organizata suficient colectarea acestor deseuri .Bine'nteles sunt destui certati cu educatia si curatenia, dar singura metoda a amenzilor nu e suficienta pentru a rezolva problema ecologica.

21 ianuarie 2021 18:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.