Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS şi deputat din partea PSD, a avut un schimb de replici cu senatoarea AUR Diana Şoşoacă. Cei doi s-au contrazis miercuri seară pe tema testărilor care se efectuează pentru depistarea pacienţilor care au coronavirus.

Disputa a plecat de la declaraţiile senatoarei AUR care a spus că a primit din partea mai multor centre de efectuare a testelor de tip RT-PCR informaţii conform cărora pe documentul pe care îl primeşte persoana testată de COVID-19 s-ar regăsi, în josul paginii, cu litere mici, textul: „Activitate de recoltare neacreditată RENAR”. Senatoarea AUR a susţinut că sunt multe asemenea cazuri, inclusiv unul din cele mai mari centre de recoltare analize COVID-19 din ţară.

În replică, Alexandru Rafila a declarat că nu se pot acredita recoltările în sine, ci doar laboratoarele. Ca atare, laboratoarele nu-şi pot asuma răspunderea pentru manipularea testelor care ajung la acestea prin intermediul ambulanţelor, este exemplul oferit de medic.

Integral pe AdevărulComentarii

Vaai, a prins-o că folosea cuvântul „septic” în loc de „aseptic”! Madam Șoșoacă s-a corectat însă aproape instantaneu. Mai mult ca sigur că și doftorul Rafila s-ar fi încurcat în niscaiva termeni juridici. Dar nu asta-i problema, ci faptul că marele doftor este reprezentant al Românicăi la OMS, iar în această calitate musai să fie „infectat” cu ceva viruși globaliști și neomarxiști. Altfel, nu s-ar povesti... Se știe sigur că OMS este una din sucursalele globaliste controlate de Oculta Mondială, alături de FMI, BM, ONU, UE,, nemaivorbind de marile bănci și famili și de multinaționalele din toată lumea unți-vă! Vorba ceea, „cum e sluga și pistolul”... Mă și mir că PSD și-a băgat un așa cal troian în cur!

21 ianuarie 2021 13:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.