Social-democrații susțin că românilor li se pregătește „furtuna perfectă” și numesc coaliția de la guvernare „Coaliția Țeparilor”, care ține deschis robinetul creșterii constante de prețuri și permanent închis pe cel al păstrării puterii de cumpărare.

PSD menționează într-o postare pe Facebook, că „prin grija lui Cîțu, debutul lui 2021 ne duce direct la coada Europei în privința creșterii salariului minim.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ciolacu Mai baieti cei de la orele 13.39,,,10.48..10.52,,va rog sa fiti civilizati cu alti postaci Fara jicniri,,ca de aia va platesc din bani Psd,, si va dau si droguri ca sunteti postaci nostri adica a celui mai mare partid din tara PSD,, ,,,,

22 ianuarie 2021 11:35

Mama lu' Muie postacilor PSD Ba bou' dracului, avortoane ce esti, ia hai, mash acasa ca ne faci de rahat pe tot locul pe unde umbli!

22 ianuarie 2021 10:52

Muie postacilor Psd Mama (respectiv "parintele-1") e EURO-curva feminizdo-elghebetizda "incluziva", tatal (zis si "parintele-2") e neidentificat (sau sunt mai multi, cf. unor ipoteze neverificate) - v-ati lamurit acuma cum stau lucrurile si prin ce trec eu, ce e în sufletul meu?

22 ianuarie 2021 10:48

Muie postacilor Psd O aparut un imputit de postac Psd-ist cel de ora 13.39...a venit sa ii dau o muie.

21 ianuarie 2021 15:11

Ce faci, dragă Muie, latri la Lună?! Îți recomand ceva memantină și ceva aripiprazol în doze mamut. Ăia de la Casa de sănătate SECU ți le livrează gratuit, că să nu-ți diminuezi virulența sau să-ți îmbogățești limbajul și să ți-l expurghezi de vulgaritate. Îți urez să ai parte de un sac mortuar din plastic de calitate și împodobit cu crucea încârligată, cu steaua în cinci colțuri, secera și ciocanul, cu piramida cu un ochi și alte însemne ante și neomarxiste.

21 ianuarie 2021 13:39

Muie la toti Psd-isti si postacilor lor Cine sa gasit sa vb ,, apropo nu spuneti si cine din Psd a spus asta,, numai niste cacati a lui turnatorul securist Voiculescu poate scrie o asemenea miserie,, prosti ne cred ,,adica social democrati adica toti sustin aceasta aberatie si minciuna si manipulare parca cineva ii mai crede...

21 ianuarie 2021 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.