Alexei Navalnîi, principalul opozant al preşedintelui rus Vladimir Putin, se află încarcerat în acest moment într-una dintre cele mai renumite închisori ale Moscovei: „Tăcerea Marinarului”, controlată de serviciile secrete ruseşi şi un loc în care au fost închişi, de-a lungul vremii, o serie de deţinuţi celebri ori opozanţi ai Kremlinului, informează Reuters.

„Am tot citit despre această închisoare şi acum iată-mă aici”, a spus Navalnîi, într-un mesaj postat pe Instagram. „Viaţa în Rusia”.

Alexei Navalnîi, principalul opozant al preşedintelui rus Vladimir Putin, a fost arestat duminică la câteva minute după ce a aterizat la Moscova, la întoarcerea din Germania. În ultimele 5 luni Navalnîi a fost tratat într-un spital din Berlin şi s-a recuperat după otrăvirea cu Noviciok de anul trecut, pusă la cale de serviciie secrete.

Integral pe Digi24Comentarii

Prin ce se face ”renumită” această închisoare, controlată de serviciile secrete ruseșri? Atât de lipsit de drepturi este acest ”Navalnîi” încât postează pe instagram, probail are și facbook, vizite conjugale ..... .

22 ianuarie 2021 8:02

xyz Aoleu ! Iar ne bateti la cap, cu neispravitul asta de neica-nimeni, nu intereseaza pe nimeni despre ratatul asta ! Avem grijile noastre, aici, vaccinul, Covid19, somaj, frig....

21 ianuarie 2021 11:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.