O campanie naţională de evaluare a ajutoarelor sociale va începe în curând în toată ţara, în primul rând pentru a identifica beneficiarii care se află în situaţii cu adevărat vulnerabile, fiind inapţi de muncă, a anunţat, pe Facebook, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Ea spune că acum este etapa de pregătire a campaniei de evaluare a ajutoarelor sociale, care va începe "în curând" în toată ţara cu echipe mixte ale agenţiilor judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială, inspectoratelor teritoriale de muncă şi agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă.

Potrivit Ralucăi Turcan, vor fi identificați, în primul rând, beneficiarii de ajutoare sociale care se află în situaţii cu adevărat vulnerabile, fiind inapţi de muncă, persoane cu vârstă de pensionare sau care au în întreţinere copii mici. Pentru această categorie de beneficiari, vor fi identificate "măsuri integrate de sprijin pentru a reduce gradul de vulnerabilitate", susține ea.

Integral pe HotnewsComentarii

je Pt. ala de-si zice Pavel Td : dna. Raluca este mama si sotie, deci, este tot atat de fufa, pe cat e ma-ta sau nevasta-ta; esti analfabet caci, se scrie corect "look" si nu....ce-ai mazgalit matale; dupa un an de luare la cunostinta a modurilor de fraudare a banilor publici, dna. respectiva a decis masurile de identificare si sanctionare a fraudelor din zona "ajutoare sociale". Succes, dna. Turcanu !

21 ianuarie 2021 12:47

noi Felicitari, dna. Raluca, trebuie sa aplici masuri concrete pt depistarea escrocilor care fraudeaza banii Statului, cu : certificate false medicale pt boli inexistente, cu declaratii de saracie false, cersetori cu mii lei/zi, cu palate si conace, cu masini de lux, si alte smecherii.

21 ianuarie 2021 11:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.