Rusia a solicitat autorizarea vaccinului Sputnik V împotriva COVID în UE, a anunţat miercuri fondul suveran rus de investiţii, care a participat la dezvoltarea serului, potrivit Mediafax, care preia Le Figaro. Agenţia Europeană a Medicamentului a spus că va comunica mai multe când va începe verificarea vacinului.

Fondul suveran rus de investiții a anunțat într-un comunicat că a „depus înregistrarea şi se aşteaptă ca prima revizuire a documentelor trimise să aibă loc în februarie”. Un purtător de cuvânt al fondului suveran de investiţii a declarat că această cerere a fost depusă marţi la Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA).

Documentele necesare, cum ar fi rezultatele intermediare din studiile clinice în fază 3, vor fi trimise şi revizuite pe măsură ce apar. „Pe baza seriei de analize, EMA va decide asupra autorizării vaccinului Sputnik V în Uniunea Europeană”, specifică fondul.

Integral pe Digi24Comentarii

ion Pt Saracii cu Duhul cu "cipurile" : varstnicii cu un picior in groapa, nu prezinta nici un interes pt nimeni, sa fie inregistrati, urmariti, etc. prin "cipuri" - precum cateii. Exista vaccinul impotriva virusului ucigas, si doar atat, indiferent ca produs in UE, in SUA, in Rusia.

21 ianuarie 2021 7:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.